Plugg helg!!

Jaha sitter i soffan och lyssnar på klassisk musik medans jag och hjärtat pluggar =) Jaghar tagit en paus så tänkte uppdatera lite, har så himla mkt att göra denna vecka som kommer, 2st prov och 2uppsatser som ska redovisas... Men men livet är en utmaning, håller på att söka jobb också =) Inte så långt kvar nu tills våren kommer, kommer bli så underbart skönt... Vi skulle egentligen åkt till svärföräldrarna igår men dom skulle iväg så vi åker till dom nästa helg ist, ska sy upp vår gardinerna, så det blir lite mer vårkänsla hemma =) Vad har jag annars gjort i helgen, inte så mkt. I fredags var jag å yppet strålande humör =) Jag och älsklingen storstädade och jag tvättade...Och igår satt vi och spelade Mario Cart hela kvällen och hade pizza buffé =) Mums va gott :)
Har inte gjort så mkt mer denna helg, varit lugnt och skönt, hoppas på mer tid nästa helg och bra väder som det är idag, vill in till stan och dricka min chai-latte som är sååååå gott!!!!

Alla hjärtans dag!

 

Min älskling Jim!

Det finns inget finare än just DU, det finns miljontals saker jag kan säga om dig...

Alla mina dagar och nätter vill jag spendera med just dig, varje natt vill jag somna

i din famn och varje morgon är det första jag vill se är dig!

Trodde aldrig att jag skulle ha en sådan tur och träffa en sån fin person som dig,

med ett leende som lyser upp den annars så trista vardagen och ett hjärta av renaste guld.

Du kan få vikken tjej som helst att smälta, du får ens hjärta att dunka snabbare…
Du får mig att bli helt knäsvag, jag ger dig mitt allt och jag vill inget hellre än att göra dig lycklig. Ser framemot alla våra drömmar vi delar och som kommer uppfyllas inom sin tid.

Du gör mig lycklig genom att bara vara du och älska mig som bara du kan!

Älskar dig Jim


Helgen slut!!

Jaha då var denna helgen slut, tiden går så fort tycker jag =/ Men gud vikken underbar helg det har varit, i lördags var det underbart väder så jag och hjärtat åkte till skansen krona och tittade på den underbara utsikten och åkte skridskor nerför backen haha var så halt =P Sen hem och mysa och baka pizza tesammans och kolla en massa LOST... Idag har va slappat och myst, hunnit måla mina naglar har jag gjort också =) Gjorde klart mitt projekt arbete också så nu denna vecka som kommer blir bara en massa plugg inför våra 2prov vi har v.8 .... men det kommer gå bra.... =) hoppas jag...
Så nu i veckan kommer jag inte ha så mkt tid till annat än att plugga men ska försöka hinna annat viktigt också... Längtar så tills den 25:e för då ska vi storhandla igen, det är alltid lika underbart och roligt att storhandla, en av höjdpunkterna på månaden... Så himla skönt att inte tänka på pengar hela tiden =)
Men men lägger in lite bilder från helgen...
Hjärtat uppe vid skansen krona
Moi =)
En av 3st ogräddad
Färdig gräddad =)

Hemma helg!!

Denna helgen blir hemma då man festat i 2helger i rad =P Får ta det lite lungt när plånboken tynar snabbt... Ikväll blir det mys me hjärtat, ska laga bakpotatis me kyckling/curry röra och sallad, imon ska vi baka pizza, älsklingen gör världens goaste pizza =) mums.... Sitter hemma just nu och väntar på att hjärtat ska komma hem så han kan hjälpa mig med sängkläderna, har tvätt-tid idag kl 16-19. Åhh ser verkligen framemot denna helg, ska bli skönt att få vara hemma me älsklingen och ta det lungt, massa kärlek och mys vill jag ha =) Skulle egentligen på sexparty ikväll hos Sanna men icke, får bli en annan gång, det är nu man önskar att man bodde i Std men snart blir det så hoppas jag...
Men ska vila lite nu så jag orkar vara uppe lite länge ikväll ;P

Till Std och ha en hel helg me bästa Sanna!!

Japp nu har jag duschat och packat, ska snart åka ner till Std och bli avsläppt hos Sanna..
Ska vara där hela helgen, kommer bli en kanon helg!!
Har varit i skolan idag, hade bara lektion så skönt, käkade frukost me brorsan också hann jag med :)
Fick ett gulligt inlägg på min facebook idag av Agnetha, super gulligt :)
Vet inte mer vad jag ska skriva eftersom måste kila nu...
Men kanske skriver på söndag när jag kommer hem, får se hur jag mår :P
Mina fina blommor jag fick av Linnea förra helgen !

Mkt som ska göras men så lite tid!!

Har hur mkt som helst att göra i skolan, måste plugga till 2st prov till v.8 och samma vecka ska 2st projekt arbeten vara klara, massor att hinna med men så lite tid...
Pluggar så mkt som jag kan och orkar, men efter 2-3 timmar så blir man ganska slut i huvudet av alla nya ord och allt att hålla reda på..
Jag vill göra om min blogg men vet inte hur är as kass när det kommer till sånt :(
Men ska väl försöka lära mig tids nog när jag väl får tid över :)
Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem så vi kan gå ner och träna :)
Mår så bra av att träna, sover mkt bättre och känner mig så himla mkt piggare!
Idag ska jag göra köttfärs röra me bakpotatis så vitt Jim vill åka och handla det som saknas så jag kan laga mat ;) Hoppas på det bästa annars får jag väl ta bussen och det är segt då det tar lång tid fram och tillbaka, måste hinna träna och laga mat innan American Idol börjar klockan 20.00 !!
Men nu ska jag göra något vettigt ist, har ju redan diskat så kanske byta om te träningskläder :)
Bild från nyår på mig och älsklingen
Dom röda tjejerna på nyår :)

Tränat!!

Japp nu blir det Lost me älsklingen, vi har precis varit nere och tränat tillsammans :) Är helt slut nu men vill man bli fin får man lida pin :P Idag blev det kasslergratäng me egna gjorda pommes :) Imon vet jag inte vad det blir för mat men något gott :) Som alltid när jag lagat mat haha :) Imon är jag ledig från skolan så då har jag tvätt-tid hann inte med det i helgen då man festade 2dagar i rad, känner mig gammal eftersom man vart så sliten i söndags men men kul var det :) Får vi göra om.... Men nu ropar älsklingen på mig, så måste kila!!

RSS 2.0