Denna vecka kommer mitt hjärta!

Denna vecka är jag extra lycklig för på fredag kommer mitt hjärta hit och ska hälsa på mig :)
Ska bli underbart mysigt att ha honom här denna helgen, saknar honom så otroligt mkt varje dag....
Går inte en sekund utan att han springer runt i mitt huvud, saknaden efter honom är stor...
Ska bli mysigt att få hålla om honom och ligga i hans famn och känna mig så där trygg som han får mig att känna så fort jag är i närheten av honom...
Finns ingen bättre än honom, han är mitt allt...
Kommer kännas jobbigt på måndan när han åker hem igen men men thats life, kommer ju vara så fram tills vi flyttar ihop som förhoppningsvis blir väldigt snart :)
Sen kommer min bäbä den 27mars och stannar tills 7april, det kommer bli underbart att ha honom här hos mig så länge, kommer bli en massa skoj som vi kan hitta på :P massa bus :)

Vad händer i veckan då, inte mkt imon är jag ledig så ta en riktigt slappar dag och fixa i min garderob och mitt rum, få upp mina sista hyllor och lamporna till garderoben... Sen på kvällen blir det träning, blir aerobics me mimmi och på torsdag har jag skola först från 11-13.10 sen hem och äta sen eftermiddagen blir det spinning me mimmi sen är det äntligen fredag och då kommer mitt hjärta kl: 16.45 men ska träna gympa medel me mimmi innan sen fika me henne tills min bäbä kommer... Åhh vad jag längtar, kommer bli en super duper bra vecka men ännu bättre och underbar helg när jag har mitt hjärta hos mig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0